Volkswagen Kever Cabriolet (1976)

Foto van merk Volkswagen type Kever Cabriolet uit het jaar 1976 in de kleur Wit

Merk: Volkswagen
Type: Kever Cabriolet
Kleur: Wit
Bouwjaar: 1976

Chauffeur: Ja/Nee

Gegevens verhuurbedrijf

CARS4VIPS
Stompetoren
info@cars4vips.nl
Website

Informatie trouwauto

Bekend van TV: De Weddingplanner (EO), GTST (RTL4) en Heel Holland Helpt (RTL4)!!
Momenteel hebben wij 4 Volkswagen Kevers Cabriolet in de verhuur. Twee zijn beide een zgn. Triple White editions (witte kap, witte bekleding en een witte carrosserie). Daarnaast hebben wij een schitterende kever met een warm gele kleur en een zeer sjieke donkerblauwe.

Door de bijzondere kleurstelling en de smetteloze staat zijn al onze Kevers bij uitstek geschikt om samen stijlvol naar het stadhuis te rijden. Gewoon een weekendje weg kan natuurlijk ook. Op een zonnige dag en met de kap open, zal het karakteristieke motorgeluid, u bekend in de oren klinken.

CARS4VIPS verhuurt klassieke Volkswagen Kevers Cabriolet, een Mercedes Benz en een Porsche voor stijlvol vervoer van bijvoorbeeld bruidsparen. Al onze auto's zijn in nieuwstaat.

Vanzelfsprekend kunt u onze auto's vrijblijvend komen bekijken (ook 's avonds en in het weekend). Voor ons is iedere trouwdag een zeer speciale gebeurtenis waaraan wij graag een stijlvolle bijdrage willen leveren. Klantgerichtheid en servicegerichtheid staan bij ons voorop. Wij rijden vanuit Mijdrecht (provincie Utrecht) en Stompetoren (provincie Noord- Holland) voordelig door heel Nederland!

Prijs

De diverse mogelijkheden (oa. zelf rijden of met chauffeur en onze haal en brengservice) en daarbij behorende prijzen, inclusief voorwaarden, staan op onze website vermeld zodat u op uw gemak e.e.a. kan bekijken. Zelfs het aanvragen van een offerte via onze website is mogelijk. Deze heeft u dan binnen enkele werkdagen in huis.

Foto's


Uw banner hier? Uw banner hier? Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord