Citroen C4 (1929)

Foto van merk Citroen type C4 uit het jaar 1929 in de kleur Zwart/grijs

Merk: Citroen
Type: C4
Kleur: Zwart/grijs
Bouwjaar: 1929

Chauffeur: Ja

Gegevens verhuurbedrijf

Snijckers
Duizendblad 6
Voerendaal
Website

Informatie trouwauto

Huwelijken en andere feesten.
Een unieke auto voor een bijzondere gelegenheid. Autorijschool Koen Snijckers heeft er een!

Een trouwauto met allure, nostalgisch en romantisch, de auto waarvan er nog maar twee in Nederland rijden. En juist de mooiste van die twee kunnen jullie voor een speciale gelegenheid huren inclusief chauffeur. Hij/zij is keurig gekleed, service gericht, een must voor jullie trouw/feestdag!

Wij verhuren de bruidswagen maar één keer per dag, zodat hij op uw feestdag royaal op tijd bij u aanwezig kan zijn en bij u blijft totdat u op het receptie/feest adres gebracht bent.

Als extra service bieden wij jullie ook de mogelijkheid voor een bloemboeket/decoratie op de auto wat natuurlijk weer voor een extra ambiance zorgt.

Deze twee deurs gesloten oldtimer Citroën C4 is gebouwd in 1929. Het interieur is geheel in stijl, passend bij de originele donkergrijs/bruine met zwarte kleur van de auto. Het verchroomde van de gril en de koplampen maakt het tot een exclusief geheel. Met deze auto kunnen wij een snelheid van ongeveer 65 km/u bereiken.

Prijs

Email of bel ons even, wij maken dan een prijs voor u op maat dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Foto's


Uw banner hier? Uw banner hier? Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord