Jaguar Daimler MK2 (V8 250) (1968)

Foto van merk Jaguar Daimler type MK2 (V8 250) uit het jaar 1968 in de kleur Wit

Merk: Jaguar Daimler
Type: MK2 (V8 250)
Kleur: Wit
Bouwjaar: 1968

Chauffeur: Ja

Gegevens verhuurbedrijf

Marc Florie
Kerkrade
marcflorie@kpnplanet.nl
Website

Informatie trouwauto

Als u op zoek bent naar een mooie klassieke chique oldtimer voor een speciale gelegenheid, dan is deze roomwitte Jaguar Daimler MKII met passende donkerrode lederen bekleding en notenhouten details vast iets voor u.

Deze Jaguar Daimler MKII stamt uit 1968 en is voorzien van een 3,4 liter 6-cylinder Jaguar motor (de beroemde XK-motor van Jaguar). De auto (liefhebbers spreken over ‘zij’) is in een gerestaureerde mooie conditie, waarbij de kleurstelling van de auto, roomwit met ‘Burgundy red’ lederen bekleding, het goed doet bij trouwjurken.
Deze roomwitte Jaguar Daimler MKII, met haar gracieuze lijnen en haar vele chroomwerk, is een ruime comfortabele trouwauto, wat erg praktisch is voor de bruid en haar bruidstoilet. Vanwege de leeftijd van de auto zijn gordels achterin niet verplicht (en ook niet aanwezig), dus minimale risico’s voor de bruidsjurk.
Oorspronkelijk uit Groot Brittannië en derhalve, geheel in stijl, rechts gestuurd.

Tevens biedt deze limousine, naast het bruidspaar, nog plaats aan een of twee bruidskinderen ( i.v.m. de veiligheid afhankelijk van hun leeftijd in overleg of alleen op de locaties).

Om u tijdens een bijzondere gelegenheid van ieder moment te laten genieten, wordt u gereden door een chauffeur in een voor deze auto gepast kostuum én met goed humeur.
De auto is alleen met chauffeur te huur.


Natuurlijk is deze wagen ook zeer geschikt voor huwelijksjubilea, ambtsjubilea, gala’s en andere bijzondere ritten. Tevens kan de auto gehuurd worden voor reclame doeleinden.

De auto staat in Kerkrade, verhuur bij voorkeur in Limburg of omliggende delen van Duitsland en Belgie.

Bent u nieuwsgierig geworden, u kunt mij bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte voor deze unieke Jaguar Daimler.

Prijs

Op aanvraag

Foto's


Uw banner hier? Uw banner hier? Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord